Om oss

image_pdfimage_print

ossVi heter Inger Nilsson och Staffan Alm med den dansk-svenska gårdshunden Dagny.

Vi är nu bägge pensionerade från våra arbeten och kan i princip disponera vår tid själva.

Vårt resande började med vår båt Shanty, som också gett namn på denna sida. Båten , en Allegro 33, tog oss till Medelhavet två gånger. Först så seglade vi ner via Europas kanaler och tillbringade ett antal somrar i Grekland. Vi var stationerade i Preveza på västkusten och seglade runt i skärgården där.

Sedan seglade vi hem samma väg, men kort tid därefter så lockade Medelhavet igen. Då jobbade Inger, men kunde njuta av ett friår, som fanns en kort tid. Vi tog Shanty på lastbil till Slovenien och seglade ner till Turkiet. Där övervintrade vi i Kemer innan vi seglade hem igen via kanalerna.

Allt detta finns i våra loggboksutdrag.

Väl hemma igen så har vi först en sommar hyrt en husbil och blev bitna. Därefter så köpte vi en begagnad Adria Coral 660 SL med vilken vi ”seglat” runt i Sverige och även ner till Spanien. Efter detta så investerade vi i vår nuvarande bil som är en Adria Matrix Supreme 687 SL.

Vi kommer att fortsätta med våra resebrev framöver.

2 comments on Om oss

  1. Ni bör inte frysa eftersom ni har varandra, men om det nu skulle hända av någon anledning i det kalla Ängelholm (hör att ni har -8°C just nu), då är det bara ”pick o pack” med grejer, Dagny under armen och sikta söderut där vi är. I år ska jag grilla fisk varannan kväll och behöver bl.a. vinsällskap på helgerna (M är inget bra sällskap efter 3:e vinglaset…hehe).

    Många kramar
    R&M

    1. Visst skulle vi gärna göra er sällskap med ett eller annat vinglas, men som det ser ut nu så blir vi hemma i Sverige trots att det var minus 7 i morse.

      Vi hoppas dock att vi ses framöver! Kör försiktigt och kram på er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *